Skyfire Village 

Uusi, ainutlaatuinen, luksusmajoitus- ja aktiviteettipaketti järven rannalla, keskellä Lapin puhdasta ja hiljaista luontoa Lapin erämaan keskelle avautuu ainutlaatuinen ylellinen arktinen lomakeskus, joka tarjoaa mahdollisuuden kokea ja nähdä Lapin henkeäsalpaava luonto parhaimmillaan. 

Luksushotellitason mukavuudet ja palvelut  erityisessä paikassa, jossa Lapin elämykset alkavat sviitin ovelta. 

Koe ainutlaatuinen matka Skyfire Villageen vieraillessasi Suomessa!

Matkasi huipentuu yöpymiseen lämpimässä Skyfire-sviitissä, jonka suurista panoraamaikkunoista on henkeäsalpaavat näkymät pohjoiseen taivaalle.

Sviitit ovat hyvin varusteltuja ja niissä yhdistyvät moderni pohjoismainen muotoilu parhaisiin luonnonmateriaaleihin. Jokaisessa Skyfire-sviitissä on korkealaatuiset parivuoteet. 

Suuren panoraamaikkunan edessä on kaksi mukavaa design-nojatuolia ja pöytä. Pöydässäsi voit ihailla ympäröivän metsän kauneutta ja hiljaisuutta samalla kun nautit lappilaista ruokaa ja kuumaa juomaa tai lasillista kuplivaa. Tunnelmallinen takka pitää huoneiston lämpötilan juuri sopivana. Jokaisessa sviitissä on oma wc, mutta ei suihkua.

Skyfire Village on luotu yhdistämällä luksusta erämaaelämään. Haluamme tehdä vierailustasi Skyfire Villagessa unohtumattoman. Jos sinulla on erityistoiveita vierailustasi, järjestämme ne mielellämme. 

Skyfire Village sijaitsee  vain 45 minuutin ajomatka päässä Rovaniemeltä. Kuljetus Rovaniemeltä sisältyy ohjelmapalvelun hintaan.  

Talvella 45 minuutin ajomme jälkeen loppumatka on kelkka-ajelua - ympäristöystävällisen moottorikelkan vetämänä. Kelkkamatka kestää n. 15 minuuttia. Asiakkaanamme pääset nauttimaan Lapin upeista maisemista jo matkalla kylään kelkassa lämpimän peiton alla istuen. 

Kesällä ja syksyllä matkan loppuosa on helppo kävellä metsäpolkua pitkin n. viisi minuuttia. Kun lunta ei ole, voimme viedä vierailijamme autolla lähemmäs kylää. Matkasi kylään kestää yhteensä tunnin.

Tarjoamme ylellisen yhden päivän elämyksen pohjoisen metsän sydämessä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kokemaan arktista hehkua! 

Lomakylän sijainti on valittu huolella ja paikka on harvinainen Lapissakin. Puhdas luonto, raikas ilma ja kauniit maisemat lumoavat vierailijamme kaikkina vuodenaikoina. 

Skyfire Village on luotu keskelle rauhallista luonnonmaisemaa ilman valosaasteita. Alue on yksi maailman parhaista revontulien ja tähtitaivaan näkemiseen kirkkaimmillaan. 

Skyfire Village sijaitsee Suomen Lapissa kauniin järven rannalla. Seikkailukylässä pääset kokemaan aitoa lappilaista elämää ja paikallisia perinteitä ympäri vuoden. Tarjoamme monipuolista toimintaa sekä parhaita paikallisia herkkuja.

Perinteistä lappilaista ruokaa ja paikallisia kulinaarisia herkkuja, nautinnollisia hetkiä paikallisista raaka-aineista valmistettujen ruokien ja juomien parissa. 

Ammattitaitoinen kokkimme on räätälöinyt vieraillemme herkullisen menun, joka koostuu perinteisistä lapilaisista ruoista ja kulinaarisista herkuista. 

Matkan hintaan sisältyy aamiaisbuffet ja illallinen kodassa, iltapala nuotion äärellä sekä alkoholittomat juomat aterioiden yhteydessä. 

Eko kohde 

Skyfire Village on ekomatkailukohde, joka toimii vastuullisen matkailun periaatteiden mukaisesti. On etuoikeus saada luonto ympärillämme. Lisäksi käytämme kumppaneita, jotka jakavat arvomme. Lomakylä on suunniteltu mahdollisimman päästöttömäksi ja ekologiseksi. 

Ympäristöystävällisyyttä on huomioitu rakentamisen kaikissa vaiheissa. Skyfire Village on kokonaan valmistettu Suomessa. Kylän rakennusmateriaalina on suomalainen puu, joka on kestävästi tuotettua, uusiutuvaa luonnonvaraa. Aurinkopaneelit on asennettu jokaiseen rakennukseen sähköntuotantoa varten. Lämmitysjärjestelmä on taloudellinen ja laadukas pellettitakka, joka palaa puhtaasti ja tuottaa mahdollisimman vähän hiukkaspäästöjä. Takka luo myös ihanan tunnelman. Se ylläpitää automaattisesti haluttua lämpötilaa ja sen lämmössä on mukava viettää aikaa. Jokaisessa sviitissä on kompostoitava eko-WC-järjestelmä.

Tiedustelut: myynti@laphouse.fi 

0401881621 / Satu tai 0405643191/Juhani